Ny besatthet

Kycklingvingar. Jag äter det varje dag på jobbet, mina jobbarkompisar tycker att jag är lite knäpp men har jag fått för mig att ngt är gott så finns det liksom inget stopp=).
Här i Norge äter man väldigt sällan ett varmt mål till lunch. Alltid bara mackor. Lite konstigt tyckte jag från början men eftersom jag bor i Norge försöker jag anpassa mig till deras kultur och äter mina vingar på en brödbit. Varje dag, utan undantag=).

Har äntligen fått ett mer humant schema. Fr.o.m. februari kommer jag mestadels att arbeta 8-16. Skönt.

På lördag ska jag och Magnus ut och äta upp vårt presentkort på 1400 nok. (ca 1800 sek). Det är en bra restaurang och det kommer att bli frosseri. Äntligen en riktig brakmiddag.

Känner viss oro över vår N.Z vistelse. Magnus högsta dröm är ju att paddla kajak i den N. Zeeländska naturen och eftersom han verkligen längtar efter det så kan jag givetvis inte säga nej. Oron ligger i hurvida min klena kropp klarar av en så fysiskt ansträngande aktivitet för jag är säker på att vi inte snackar ett par timmars tur utan snarare några dagar. HJÄLP! (har inte tränat på ett år). Det får gå. Det måste gå.

Har ett starkt behov av en  frisör. Det är en av punkterna på min "att göra lista" när jag kommer hem.
Min hemmafärgning är alldeles vattnigt urblekt och håret är oerhört glanslöst och stripigt.
men å andra sidan passar mitt fula hår till mina fula icakläder och min glåmiga hy,
övertygad om att resan gör gott för min fräschör.

Dags att svida om till min heta Icadress.

Love.


Kommentarer
Postat av: ahren

Låter inte så gott tycker jag men smaken är som baken, kram

2008-01-24 @ 11:50:09
URL: http://ahren.blogg.se
Postat av: stephanie

Så jäkla söt är du min lilla godisbit! Jag ser dig där med din lilla brödbit o kycklingvinge! mmm kolla våran blogg o läs om den galna insparken;)

Puss o saknar dig love!

2008-01-24 @ 15:20:49
URL: http://dummieanddephie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0